< Till bloggens startsida

schoolwork

the red queen-alice in wonderland
 

problems

blogg.se appen har vägrat funka, vilket har resulterat i no blogging..
Men, kan berätta att min helg har varit perfecto! Invigde helgen med en riktig hockeykväll på falkmangatan hos Jonte och Malin, det vart betting för fullt, med alla åtta hade väldigt fel.. Lördagkvällen bar det av mot Olles för middag, och kvällen avlustades med svenska riviäran-mys på nyckelgatan!
 

Hihi

@instagram


Repeat


Filmmys

Det vart en lugn gårkväll med filmmys i klintis med Bea och Anton, perfekt tisdagskväll!


no words

 

new years eve 2012

DEL 1
 

Bling


Weekend

Har haft en superhelg, tatung med familjen, filmkväll på nyckelgatan, hockey och sen häng i klintis och sen hos lukke, och idag har varit en riktig slappardag och ikväll blir de filmkväll hos Emil och Emma!


Tonight

Först bär de av mot arenan för att se hockeyn men framförallt Anton som ska glida runt på isen med bilen i pausen, sen bär de av vidare till han och Bea och sen får vi se vars kvällen slutar!!


Interior inspired


Cozy thursday


Photobox

Äntligen har fotoboken kommit, är supernöjd! Har ju lovat mig själv att beställa en fotobok för varje utlandsresa och förhoppningsvis blir det mååånga fler!!


Lådrensning

Och nej jag är inte besatt av nakna gravida kvinnor!


Kvällssyssla


19years

tack världens bästa föräldrar och världens bästa pojkvän♥

Some details


w.a.n.t


Naiiils

Är lite av en nailmaniac, har hittat massa instagrammare(?) som är hur duktiga som helst och nu kan jag inte hålla mig från att beställa ett gelekit med uvlampa och allt..


Helgen


Kalas

19 år och två dagar, och nu är det kalas som gäller. Och imorgon så firar vi Gurre som blir 20 och då blir det klackarna i taket!


all i want

 

RSS 2.0